Doe een donatie

De Hollandsche Schouwburg staat aan de vooravond van een grote vernieuwing. In 2010 zijn er belangrijke stappen gezet om te komen tot een nationaal Sjoa-museum. Momenteel worden alle mogelijke bouwkundige aanpassingen en uitbreidingen onderzocht, waarbij respect voor omgeving, architectuur en geschiedenis het uitgangspunt vormt. Het project is in volle gang maar uw financiële steun is zeer welkom!

Voor u als donateur is het wellicht interessant om te weten dat iedere euro die u doneert, ook daadwerkelijk bij het JHM terechtkomt. Het museum is door de belastingdienst aangemerkt als ANBI (algemeen nut beogende instelling) en biedt dus fiscale voordelen op het gebied van schenking, successie en aftrek van giften. Bovendien is over alle schenkingen aan de Stichting Vrienden geen schenkingsrecht verschuldigd.

Per 1 januari 2012 is de Geefwet van kracht, waarbij periodieke schenkingen aan instellingen zoals de Hollandsche Schouwburg fiscaal aantrekkelijker zijn. Meer informatie.

Online doneren

Uw donaties zijn ook van harte welkom op rekeningnummer: 41.60.79.814 (ABN AMRO) t.n.v. Stichting Hollandsche Schouwburg o.v.v. Vernieuwing Hollandsche Schouwburg.

Hartelijk dank voor uw donatie!

jhm.nljhmkindermuseum.nlhollandscheschouwburg.nlportugesesynagoge.nletshaim.nljoodsmonument.nlmenassehbenisrael.nl