Kinderfeestje

Kinderfeestje in het JHM Kindermuseum

Ben je bijna jarig?
Verras je vriendjes en vriendinnetjes met een feestje in het JHM Kindermuseum!

Het drie verdiepingen tellende huis van de familie Hollander is de perfecte plek voor een kinderfeestje. In het speels ingerichte huis is van alles te doen: van muziek maken in de muziekkamer tot een feestchalle bakken in de keuken. Natuurlijk is er een cadeautje voor de jarige!

Je kunt kiezen uit twee feestjes: Feestbeker of Mazzelbingo

Feestbeker kinderfeestje JHM Kindermuseum
Feestbeker

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? In het Fiep Westendorp Atelier beschilder je je eigen glazen feestbeker! In de muziekkamer zing en dirigeer je een feestlied en in de keuken bak je je eigen feestchalle.

Voor wie: Kinderen van 6 tot en met 10 jaar. Maximaal 12 kinderen per kinderpartijtje.
Duur: 2 uur
Kosten: €150,00 - inclusief entree kinderen en twee volwassenen, begeleiding vanuit het museum, cadeautje voor de jarige, feestbekers en challebroodjes voor elk kind en koffie of thee voor de begeleiders.
Extra aanbod: Voor €40,00 worden de kinderen voor of na het feestje in het Museumcafé ontvangen met brownies en limonade (en koffie/thee voor de begeleiders). Voor €55,00 is er taart in plaats van brownies.

Mazzelbingo kinderfeestje JHM Kindermuseum
Mazzelbingo

Hou je van spelletjes? Dan is het Mazzelbingo-partijtje iets voor jou. Via de mazzelbingo speurtocht ontdek je samen het JHM Kindermuseum en speel je Mazzelbingo in het Fiep Westendorp Atelier.

Voor wie: Kinderen van 6 tot en met 10 jaar. Maximaal 10 kinderen per kinderpartijtje.
Duur: 2 uur
Kosten: €150,00 - inclusief entree kinderen en twee volwassenen, begeleiding vanuit het museum, Mazzelbingo-speurtocht door het Kindermuseum, cadeautje voor de jarige, prijsjes en challebroodjes voor elk kind.
Extra aanbod: Voor €40,00 worden de kinderen voor of na het feestje in het Museumcafé ontvangen met brownies en limonade (en koffie/thee voor de begeleiders). Voor €55,00 is er taart in plaats van brownies.

Praktische informatie

Locatie: Het JHM Kindermuseum bevindt zich in het Joods Historisch Museum (Nieuwe Amstelstraat 1, 1011 PL, Amsterdam).
Brengen en halen: Zet uw kinderen veilig af op de parkeerplaats aan het Jonas Daniël Meijerplein 2 naast het museum.
Parkeren: U kunt goedkoop parkeren in Parkeergarage Markenhoven (5 minuten wandelen)
Challebroodje bakken tijdens een kinderfeestje in het JHM KindermuseumOpenbaar vervoer: Het museum is makkelijk met tram of metro te bereiken.

Reserveer nu een kinderfeestje

Boek uw verjaardagsfeestje bij onze afdeling Sales & Evenementen, telefoonnummer 020 - 531 03 80 (op werkdagen tussen 9.00-17.00 uur) of e-mail service@jhm.nl. Ook kunt u bij ons terecht met aanvullende wensen of vragen voor uw museumfeestje.

Het JHM Kindermuseum is hét museum voor kinderfeestjes en kinderpartijtjes!

jhm.nljhmkindermuseum.nlhollandscheschouwburg.nlportugesesynagoge.nletshaim.nljoodsmonument.nlmenassehbenisrael.nl