Museumcafé

Het Museumcafé bevindt zich in de aanbouw van het JHM en is ook toegankelijk zonder toegangsbewijs van het JHM. Op het menu staan verschillende Nederlands-joodse klassiekers, zoals een viskoekje of perenkugel, maar ook een lekkere appel-notentaart of een broodje tonijnsalade. Het café verzorgt ook catering. Het café is niet onder rabbinaal toezicht. Voor de menukaart wordt zoveel mogelijk gewerkt met een gerenommeerde koosjere bakker en cateraar.

Gratis Wi-Fi
Het Joods Historisch Museum biedt nu ook gratis draadloos internet (Wi-Fi) in het Museumcafé. Even inchecken op foursquare, de JHM App raadplegen, facebook updaten, hyven, twitteren, e-mailen of onze website bezoeken met uw smartphone vanuit het museum. De computers in het café geven toegang tot de collectiedatabase, de JHM-website en een scala aan joodse websites.

Openingstijden

Dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Lunchmogelijkheden voor groepen

Voor groepen vanaf 10 personen die een programma boeken, is het tevens mogelijk om een groepslunch of koffie/thee arrangement te reserveren. Neem hiervoor contact op Sales & Evenementen: T (020) 5 310 380 (ma t/m vrij van 9.00 tot 17.00 uur).

Een goepslunch is beschikbaar voor groepen van maximaal 25 personen. Bij meer dan 25 personen wordt de groep gesplitst.

U kunt kiezen uit de volgende twee groepsmenu's:

Lunchmenu (€ 13,50) Koffie/thee arrangement (€ 4,00)

2 luxe broodjes

2 koffie/thee
vers fruit
(uit te breiden met
jus d'orange gember- of amandelbolus + € 2,95)
zuivel

Verhuur

Het JHM Museumcafé dienst als ideale ruimte voor feesten, presentaties met projectiewand en beamer, lezingen, alles naar wens aangevuld met een borrel en kosher style catering. Bekijk de mogelijkheden en tarieven.
> Meer informatie over verhuur

jhm.nljhmkindermuseum.nlhollandscheschouwburg.nlportugesesynagoge.nletshaim.nljoodsmonument.nlmenassehbenisrael.nl