Museumcafé

Het Museumcafé van het Joods Historisch Museum is de enige koosjere eetgelegenheid in het centrum van Amsterdam. De eet- en drinkgelegenheid is ook toegankelijk zonder toegangsbewijs van het JHM. Op het menu staan verschillende Nederlands-joodse klassiekers, zoals een viskoekje of perenkugel, maar ook een lekkere appel-notentaart of een broodje tonijnsalade. Het café verzorgt ook catering. 

Openingstijden

Dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Menu

Bekijk hier ons menu

Alle ingrediënten van de gerechten op de menukaart zijn bij onze leveranciers Onder Rabbinaal Toezicht bereid of goedgekeurd door de rabbinaten van de NIHS, PIG en NIK. Het Museumcafé heeft geen kasjroetcertificaat. Voor diegenen die dat op prijs stellen, is er een aparte vitrine met Onder Rabbinaal Toezicht verzegelde gerechten aanwezig. In het Museumcafé is alles melkkost of parve koosjer. Voor extra informatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.

Gratis Wi-Fi

Het Joods Historisch Museum biedt gratis draadloos internet (Wi-Fi) in het Museumcafé.

Lunchmogelijkheden voor groepen

Voor groepen van 10 tot 25 personen is het mogelijk om een groepslunch te reserveren. Neem hiervoor contact op met Sales & Evenementen: T (020) 5 310 380 (ma t/m vrij van 9.00 tot 17.00 uur).

U kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden:

Reguliere groepslunch à € 13,50 met voor iedereen twee luxe broodjes, klein gebak, sinaasappelsap, melk en mineraalwater.

Een "typisch" joodse lunch à € 15,50 met op tafel diverse soorten beleg en hapjes (eiersalade, latke met appelmoes, tonijnsalade, gefilte fish, creamcheese, gerookte zalm, viskoekjes met mosterd), met diverse soorten brood, mierikswortelsaus, boter en salade.

Koffie/theearrangement à € 2,20 (koffie/thee en koekje) of à € 5,00 (koffie/thee en bolus/brownie/boterkoek). 

Verhuur

Het JHM Museumcafé dienst als ideale ruimte voor feesten, presentaties met projectiewand en beamer, lezingen, alles naar wens aangevuld met een borrel en koosjer catering. Bekijk de mogelijkheden en tarieven.
> Meer informatie over verhuur

jhm.nljhmkindermuseum.nlhollandscheschouwburg.nlportugesesynagoge.nletshaim.nljoodsmonument.nlmenassehbenisrael.nl