Museumcafé

In verband met Jom Kipoer is het Joods Cultureel Kwartier gesloten op zaterdag 4 oktober!

Het Museumcafé bevindt zich in de aanbouw van het JHM en is ook toegankelijk zonder toegangsbewijs van het JHM. Op het menu staan verschillende Nederlands-joodse klassiekers, zoals een viskoekje of perenkugel, maar ook een lekkere appel-notentaart of een broodje tonijnsalade. Het café verzorgt ook catering. Het café is niet onder rabbinaal toezicht. Voor de menukaart wordt zoveel mogelijk gewerkt met een gerenommeerde koosjere bakker en cateraar.

Openingstijden

Dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Menu

Bekijk hier ons menu

Gratis Wi-Fi

Het Joods Historisch Museum biedt nu ook gratis draadloos internet (Wi-Fi) in het Museumcafé. Even inchecken op foursquare, de JHM App raadplegen, facebook updaten, hyven, twitteren, e-mailen of onze website bezoeken met uw smartphone vanuit het museum. De computers in het café geven toegang tot de collectiedatabase, de JHM-website en een scala aan joodse websites.

Lunchmogelijkheden voor groepen

Voor groepen van 10 tot 25 personen is het mogelijk om een groepslunch te reserveren. Neem hiervoor contact op met Sales & Evenementen: T (020) 5 310 380 (ma t/m vrij van 9.00 tot 17.00 uur).

U kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden:

Reguliere groepslunch à € 13,50 met voor iedereen twee luxe broodjes, klein gebak, sinaasappelsap, melk, water.

Een "typisch" joodse lunch à € 15,00 met op tafel diverse soorten beleg en hapjes (eiersalade, latke met appelmoes, tonijnsalade, gefilte fisj, creamcheese, gerookte zalm, viskoekjes met mosterd), met diverse soorten brood, mierikswortelsaus, boter en salade.

Koffie/theearrangement à € 4,00 met voor iedereen twee kopjes koffie of thee. Uit te breiden met een gember- of amandelbolus à € 2,95.

Verhuur

Het JHM Museumcafé dienst als ideale ruimte voor feesten, presentaties met projectiewand en beamer, lezingen, alles naar wens aangevuld met een borrel en kosher style catering. Bekijk de mogelijkheden en tarieven.
> Meer informatie over verhuur

jhm.nljhmkindermuseum.nlhollandscheschouwburg.nlportugesesynagoge.nletshaim.nljoodsmonument.nlmenassehbenisrael.nl