Online kaartverkoop

Wil jij het Joods Cultureel Kwartier bezoeken? Koop hier alvast je toegangskaarten online.

Goed om te weten:
  • Het Joods Cultureel Kwartier is voor kinderen jonger dan 6 jaar, vrienden JHM, Museumkaarthouders, Holland Pass (tegen inlevering van gouden ticket), I Amsterdam City Card, Vereniging Rembrandt en ICOM gratis. Je hoeft dan dus geen e-ticket te kopen.
  • Jongeren van 13 t/m 17 jaar, studenten, CJP- en Stadspashouders betalen 6 euro. Neem je pas ook mee naar de kassa!
  • Kinderen van 6 t/m 12 jaar betalen 3 euro. Dit kun je ook aangeven als je een e-ticket koopt.
  • Bekijk de openingstijden van het Joods Cultureel Kwartier hier. Let op: de Portugese Synagoge is op zaterdag gesloten.

Museumkaart
In bezit van een Museumkaart? Koop dan geen e-ticket. Haal je entreebewijs bij de kassa.

 

Bestel hier je kaarten:

Printen
Na het bestelproces is het toegangsbewijs direct te downloaden als een e-ticket. Deze wordt tevens per e-mail verzonden. Je kunt het ticket inwisselen bij de kassa voor een entreebewijs voor het Joods Cultureel Kwartier. Met dit entreebewijs kun je de vier instellingen, dus het Joods Historisch Museum, JHM Kindermuseum, de Portugese Synagoge, de Hollandsche Schouwburg en het Nationaal Holocaust Museum bezoeken.
 
Vragen?
Ga met de muis over het vraagteken (?) in de ticketshop voor uitleg of klik op FAQ voor een overzicht van de veel gestelde vragen. Met HELP kan contact worden opgenomen met de helpdesk. Direct contact opnemen is mogelijk via mail. De helpdesk neemt uiterlijk binnen 24 uur contact op.
jhm.nljhmkindermuseum.nlhollandscheschouwburg.nlportugesesynagoge.nletshaim.nljoodsmonument.nlmenassehbenisrael.nl