Bezoek het Joods Historisch Museum!

Bezoek - Joods Historisch MuseumBezoek ons moderne museum over het jodendom, gevestigd bij het Waterlooplein in het hart van de oude jodenbuurt. In vaste en tijdelijke tentoonstellingen en evenementen wordt hier de geschiedenis en de cultuur van de joden in Nederland zichtbaar. Begin hier uw bezoek aan het Joods Cultureel Kwartier!

Bezoekadres

Nieuwe Amstelstraat 1, 1011 PL Amsterdam (Google Maps)

Plan uw bezoek 

Toegankelijkheid

Het museum is toegankelijk voor minder validen, echter raden wij u begeleiding aan bij uw bezoek aan het museum. De ingang voor rolstoelen bevindt zich naast de hoofdingang, op Nieuwe Amstelstraat 3-5. In het Joods Historisch Museum is een rolstoel te leen. U kunt deze reserveren via service@jck.nl of het telefoonnummer (020) 5 310 310

Voor bezoekers met een visuele beperking bieden het JHM en het JHM Kindermuseum speciale rondleidingen aan.

Doven en slechthorenden kunnen een rondleiding boeken in gebarentaal. Neem hiervoor contact op met service@jck.nl. Jaarlijks zijn er evenementen in gebarentaal. Meld u aan voor de nieuwsbrief of volg onze Facebookpagina.

Multimediatour

De multimediatour geeft u informatie over de hoogtepunten in het Joods Historisch Museum en de Portugese Synagoge en is gratis voor u beschikbaar bij de entree van deze locaties. De tour kunt u naar eigen invulling gebruiken. Reserveren is niet mogelijk en is niet beschikbaar voor groepen. 

Contact

Algemene informatie: info@jck.nl
Rondleidingen & groepsbezoek: service@jck.nl

jhm.nljhmkindermuseum.nlhollandscheschouwburg.nlportugesesynagoge.nletshaim.nljoodsmonument.nlmenassehbenisrael.nl