Stenenactie loopt goed  23 mei 2006

Aan de oproep van de Stichting Vrienden van het JHM om een steentje bij te dragen aan de verbouwing en vernieuwing van het museum, wordt goed gehoor gegeven. Dankzij de overheid, de BankGiro Loterij, de grote culturele fondsen en veel gulle gevers is al een groot deel van de financiering geregeld. Om precies te zijn: van de € 5,5 miljoen die deze vernieuwingsoperatie kost is € 4,6 miljoen ingezameld.

Maar het museum is er dus nog niet. Hoe meer hulp, hoe spannender, waardevoller, leuker en professioneler het kan worden. Daarom doet de Stichting Vrienden een beroep op nog meer potentiële gevers. Wie wil helpen de financiering van de verbouwing en vernieuwing rond te krijgen, kan één of meer stenen kopen (€ 500,- per steen) en krijgt als dank een passende vermelding in het museum. Het is bijvoorbeeld mogelijk om zo'n steen op te dragen aan dierbaren, kinderen of kleinkinderen.


© Ram Katzirjhm.nljhmkindermuseum.nlhollandscheschouwburg.nlportugesesynagoge.nletshaim.nljoodsmonument.nlmenassehbenisrael.nl