JHM lanceert iPhone app  14 juni 2011

Gratis te downloaden via de App Store

Het Joods Historisch Museum heeft een iPhone applicatie ontwikkeld in samenwerking met Coz Marketing. De applicatie geeft bezitters van een iPhone, iPad of iPod Touch de gelegenheid om het JHM beter te leren kennen, thuis en onderweg.

Wandel door de oude jodenbuurt van Amsterdam en bekijk op locatie objecten, documenten en foto's uit de collectie van het JHM. Vijftig topstukken uit de collectie zijn via de applicatie te bewonderen. Blijf met de agenda op de hoogte van alle tentoonstellingen en evenementen, of maak gebruik van de gratis audiotour van het museum. De plattegrond helpt je de weg te vinden in het synagogencomplex.

Het JHM maakte in maart 2011 al de complete collectie van Charlotte Salomon's werk 'Leven? of Theater?' online toegangelijk voor iPad en Android tablets. De collectie, die ongeveer 800 gouaches en transparanten omvat, is voor velen een bron van inspiratie geweest op het gebied van literatuur, film, opera en theater.

De JHM App is vanaf 14 juni gratis te downloaden via de App Store van iTunes en is beschikbaar in het Nederlands en het Engels. Klik hier of zoek in de App Store op 'Jewish Historical Museum' en je vind hem meteen!

jhm.nljhmkindermuseum.nlhollandscheschouwburg.nlportugesesynagoge.nletshaim.nljoodsmonument.nlmenassehbenisrael.nl