Win een A DANGEROUS METHOD filmpakket  6 maart 2012

Vanaf 15 maart in de bioscoop

Vanaf 15 maart 2012 is A DANGEROUS METHOD in de bioscoop te zien. Deze nieuwe film van David Kronenberg vertelt het verhaal van de driehoeksrelatie tussen de joodse psychoanalyticus Sigmund Freud, zijn pupil Dr. Carl Jung en zijn joodse patiënte (en later één van de eerste vrouwelijke psychoanalyticus) Sabina Spielrein. Het JHM geeft samen met Cinéart een filmpakket weg met daarin een soundtrack, de DVD van THE DUCHESS en 2 vrijkaarten voor de film A DANGEROUS METHOD.

Dit waargebeurde verhaal speelt zich af in Wenen aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Geïntrigeerd door de uitdaging van een onmogelijke zaak, neemt Dr. Carl Jung de onstabiele maar aantrekkelijke Sabina Spielrein onder zijn hoede als patiënt. Gewapend met de methode van zijn leermeester, de gerenommeerde Sigmund Freud, gaat Jung aan de slag. Maar al snel vallen beide mannen voor Sabina en raken ze verstrikt in een web van intriges.

Een film van David Cronenberg (A History of Violence, Eastern Promises) met Keira Knightley (Pride & Prejudice), Viggo Mortensen (The Lord of the Rings), Vincent Cassel (Black Swan) en Michael Fassbender (Shame).

Kaarten winnen voor A DANGEROUS METHOD? Ga naar de winactie op facebook, tag jezelf in de filmposter en wie weet maak jij kans op een filmpakket met daarin 2 vrijkaarten, de soundtrack bij de film en een DVD van THE DUCHESS.

Voor meer informatie en de trailer: Cinéart

jhm.nljhmkindermuseum.nlhollandscheschouwburg.nlportugesesynagoge.nletshaim.nljoodsmonument.nlmenassehbenisrael.nl