Win vrijkaarten voor 'Alleen maar nette mensen'  11 oktober 2012

Vanaf 11 oktober in de bioscoop

Op 11 oktober brengt Wild Bunch de Nederlandse film 'Alleen maar nette mensen' van regisseur Lodewijk Crijns, naar de bestseller van Robert Vuijsje, uit in de Nederlandse bioscopen. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Géza Weisz, Jeroen Krabbé, Annet Malherbe en Imanuelle Grives.

Gymnasiumverlater David (20 jr.) doet niets en wil niets, tot grote ergernis van zijn elitaire joodse ouders met wie hij in Amsterdam-Zuid woont. Al Davids vrienden studeren al op de universiteit. Maar David heeft geen interesse in het volgen van de geijkte paden, zoals dat in zijn milieu van hem verwacht wordt. David heeft een seksuele obsessie voor rondborstige negerinnen met gouden tanden en dikke billen. Maar in Oud-Zuid wonen die niet. Er wonen 'alleen maar nette mensen', zoals zijn moeder het benoemt. David besluit zijn relatie met zijn joodse jeugdliefde Naomi te beëindigen en begint aan een zoektocht naar de vrouw van zijn dromen. In de Bijlmer, want daar blijkt het soort meisjes te wonen dat hem zo fascineert. Zal David zijn ideale vrouw, een grote donkere seksgodin met booty én brains ooit vinden?

In samenwerking met Wild Bunch verloten we een filmpakket bestaande uit het boek, de soundtrack, een t-shirt en twee vrijkaarten.

Like het Joods Cultureel Kwartier op facebook om kans te maken!


jhm.nljhmkindermuseum.nlhollandscheschouwburg.nlportugesesynagoge.nletshaim.nljoodsmonument.nlmenassehbenisrael.nl