Museumnacht 2013  2 november 2013

Programma Museumnacht Joods Cultureel Kwartier

In het JHM draait het deze Museumnacht om Street Life. Ontdek het beste wat de straat te bieden heeft op het gebied van fotografie, kunst en  muziek. Heb je honger gekregen van het struinen door het museum? In het  Museumcafé kun je terecht voor koosjere hotdogs of bak je eigen pretzel  in de keuken van het Kindermuseum.

Bekijk ons programma op de website van de Museumnacht:

Over de Museumnacht
Op 2 november openen Amsterdamse musea voor de veertiende keer tussen 19.00 - 02.00 uur hun deuren tijdens de Museumnacht. Geïnspireerd op de  vaste collectie of tijdelijke tentoonstellingen is er voor jou door de  50 deelnemende musea een speciaal programma samengesteld. Geniet van  onder andere muziek, mode en speciale rondleidingen in de vele musea die  Amsterdam rijk is.

Tickets
Voor de Museumnacht koop je één ticket waarmee je  alle musea kan bezoeken, gratis met GVB tram en (nacht)bus kan rijden en tot en met 31 december nog een keer gratis terug kan komen (m.u.v.  Artis, Heesterveld en de Rijksakademie alleen tijdens  RijksakademieOPEN). Koop je ticket hier: Tickets Museumnacht

jhm.nljhmkindermuseum.nlhollandscheschouwburg.nlportugesesynagoge.nletshaim.nljoodsmonument.nlmenassehbenisrael.nl